Toko kami ayeuna dibuka!

Pernyataan -Misi-

Misi kami nyaéta ngabagi Injil Yesus Kristus sareng Muslim ngalangkungan gereja,
media
pikeun ngahontal dunya Muslim, Disiplin sareng ngurus anu percanten Latar Muslim, latihan kaagamaan sareng penginjilan, pamekaran anu aya hubunganana tina bahan agama, médis sareng
misi sanésna, sareng bantosan kamanusaan.

-Lumangsung Acara-

Dr Ahmed Joktan sareng timna nyarios sareng acara latihan anu bakal datang
pikeun ngiluan acara éta email kami di: nyarios@meccatochrist.org
Wisata Mekah ka Kristus Da'wah
Propinsi Washington, AS.
0
0
0
0
Poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
Katingali seger kana muridna ka umat Islam
Phoenix, AZ, AS.
0
0
0
0
Poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
Peuting kawasa
Auckland, NZ.
0
0
0
0
Poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik

unggal KOMUNITAS jalma

Gabung sareng gerakan urang pikeun majukeun Karajaan Allah di tempat-tempat anu injil teu kantos nguping sateuacanna (Rum 15:20). Ti saprak 2015 kami parantos ngabantosan…



Mekah ka Kristus mangrupikeun 501 (c) (3) sanés kanggo organisasi kauntungan. Kontribusi dikurangan pajak dugi ka diijinkeun ku hukum di Amérika Serikat Amérika.

Misi urang
0+
Jalma ngahontal taun 2021
0+
Visa Dibéré ka Mekah
0
Basa
0+
Garéja Underground dipelak
0
Misionaris Kami Ngadukung

Pidéo ieu nyaritakeun saurang nonoman anu komitmen pisan kana Islam,
tapi Gusti kawasa campur sareng ngarobah hirupna.
Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, baca buku kami di handap.

Inggris

AUDIOBOOK

Español

Inggris

Audiobook

Español

Ieu sababaraha kasaksian ti pamiarsa buku kami ...

"Ditinggalkeun di gurun Saudi anu panas sababaraha jam dina yuswa opat taun ku bapa anu hoyong ngajantenkeun saurang lalaki ti anjeunna, digebug sateuacan umur pubertas kusabab ngalakukeun kasalahan pangleutikna dina maca Al-Quran, dilatih pikeun membenci sareng ngeri kafir di na taun anom mimiti, didatangan ku Yesus dina impian, nampi Al Masih sareng nyerahkeun hirupna ka Jurusalametna, nyanghareupan penganiayaan anu luar biasa, Dr. Ahmed ayeuna bakti hirupna pikeun ngabagi injil sareng umatna sareng narik aranjeunna kana Pangetahuan Kristus anu nyalametkeun . Ieu mangrupikeun pandangan tina kahirupan Dr. Ahmed. Tapi bukuna langkung ti ngan ukur kasaksian. Éta ogé kursus bubuka ngeunaan Muhammad sareng Islam. Panulis, dina gambar grafik ngungkabkeun kasusah tumuh di Arab Saudi sareng penganiayaan anu parah saatos ngarobih anjeunna. Dr Joktan ayeuna janten pengikut Yesus anu bungah, ngarep-ngarep sareng sumanget sareng visi pikeun umatna. Henteu ngan ukur maca buku ieu, laksanakeun pikeun ngadorong sadérék anu dipikacinta ieu anu ngagaduhan visi anu dipasihan ku Gusti yén urang kedah didukung. "

-Georges Houssney, Présidén, Horizons International, AS
panulis Ngalibetkeun Islam

“Dr. Ahmed Joktan parantos nyarioskeun carita ngeunaan rahmat Gusti dina tindakan. Anjeunna masihan pandangan kana kapercayaan jaman ayeuna anu bakal masihan pamahaman ka anu maca sanés Islam. Langkung ti ieu, bukuna mangrupikeun latihan ngeunaan kahadéan Gusti anu dipasihkeun ka sadayana. Mugi perjalananna nuju kaasih Gusti bakal janten carita anjeun ogé. ”

—Chris Fabry, Chicago, Illionis, AS
Host, Christ Fabry Langsung dina Moody Radio
panulis Ruang Perang: Doa mangrupikeun Pakarang anu Kuat

"Buku na Ti Mekah ka Kristus ku Dr. Ahmed Joktan, lahir sareng digedékeun di Arab Saudi, mangrupikeun kasaksian anu pikasieuneun ngeunaan konvérsina di luar negeri sareng pangalaman pikasieuneunana nalika anjeunna balik nalika anjeunna wani ngabagi injil sareng sasama Saudi sareng Arab sanésna di daérah Teluk. Éta ogé mangrupikeun conto anu ngagenclang tina kameunangan cinta dina haténa pikeun sasama anu leungit, sanaos perlakuan kejam ka anjeunna. Ngadegna "Mekah ka Kristus Ministries" mangrupikeun upeti ka cinta anu henteu tetep pikeun jalma-Na sorangan. Bukuna ditutup ku uleman anu sumanget pikeun ngiringan anjeunna dina pelayananna. "

—Dr. Don McCurry, Colorado Springs, Colorado, AS
Pelayanan ka umat Islam

Ieu mangrupikeun perjalanan anu luar biasa tina hak istiméwa dina Islam dugi ka penganiayaan pikeun Al Masih, sapanjang pendak sareng Yesus dina impian di Auckland, NZ, di 2010. Kuring patepung sareng Paul modern ieu Paul sareng mimiti nguping carita-carita na, nalika Ahmed ngadatangan garéja kami di 2017. Langkung seueur pikaresepeun tibatan carita-carita sangsara na, nyaéta watekna anu mirip Kristus sareng misi hirupna anu robih, kalayan beban khusus pikeun ngahutbah jalma-jalma Saudi na nyalira sareng ngalengkepan anu sanés pikeun ngahontal éta. Maca carita na - anjeun moal hoyong nempatkeunkeun!

—Rev Steve Jourdain, Palmerston North, Selandia Baru
Menteri Senior, Garéja Presbyterian St Alban

"Teu diragukeun carita konversi anu paling dramatis dina Alkitab nyaéta ngeunaan Saul ti Tarsus pendak sareng Al Masih anu diangkat dina jalan ka Damsik. Carita ngeunaan transformasi Ahmed Joktan ieu ngagaduhan sababaraha paralel anu luar biasa. Tina pendakianana anu kuat sareng Kristus anu naék di kamar hotél di Auckland sataun salami Ramadhan, kana pangandika Gusti ka Paul yén anjeunna bakal "nunjukkeun anjeunna kumaha anjeunna kedah sangsara demi kuring", buku ieu ngambah perjalanan Ahmed ngaliwatan penganiayaan sareng sangsara ti pihak berwajib kulawarga sareng nagara. Éta mangrupikeun halaman, sareng pantes dibaca. "

—Murray Robertson, Christchurch, Selandia Baru
Tilas Pendeta Senior, Garéja Spreydon Baptis

"Fénoména umat Islam anu iman ka Yesus Kristus mangrupikeun anu pangénggalna dina séri" kejutan "ketuhanan anu nandaan gerakan global Roh Suci dina abad ka tukang. Anu paling matak sadayana nyaéta konversi luar biasa tina putra mufti Mekah, Ahmed Joktan. Buku ieu ngajelaskeun konvérsi anu henteu disangka-sangka sareng kasangsaraan anu pikasieuneun anu dialamkeunana salaku hasilna. Mangrupikeun carita rahmat Gusti anu héran sareng saksina wani-wani ngarobah tukang muslim. Bahwa ieu kedah kajantenan di nagara kuring sorangan di Selandia Anyar, anu jauh ti jantung Islam, mangrupikeun hargaan anu langkung seueur pikeun kejutan Gusti. "

—Rob Yule, Palmerston North, Selandia Baru
Panulis sareng menteri Presbyterian Selandia Anyar anu pensiunan
Tilas Moderator Garéja Presbyterian of Selandia Anyar

Hoyong terang langkung seueur perkawis kami, eusi anu kami hasilkeun, sareng kumaha kami ajak
Anu Percaya Latar Muslim anyar? Pariksa kami
ARTIKEL TERBARU:

LIHAT SADAYANA ARTIKEL KAMI

Kabetot dina pembaruan ti Mekah ka Kristus?
Ngadaptarkeun dieu pikeun buletin kami.

Ngarobih kahirupan ayeuna

Rakan babarengan sareng urang kalayan doa sareng finansial pikeun mayunkeun Karajaan Allah

VOLUNTEER
Nyumbang AYEUNA